Azi vă propun o tocăniță de vițel. Foarte simplu de făcut, pui toate ingredientele la foc și uiți de ele până când e gata.

E o tocăniță delicioasă pe care am servit-o cu varză călită.

Aștept părerile voastre.

O zi liniștită!

Cu drag,

Alina

Uită-te în jur, observă și fă ceea ce ce îți aduce bucurie!

legume

Rețeta Tocăniță de vițel cu legume:

Timp de pregătire Timp de gătire Porții
 30minute 1oră
Ingrediente
  • Carne și costițe proaspete de vițel
  • 2 morcovi
  • o ceapă
  • 1 ardei galben
  • 1 ardei capia
  • 2 căței de usturoi
  • frunze de țelină
  • frunze de pătrujel
  • 2 foi de dafin
  • 2 crenguțe de cimbru ori cimbru uscat
  • sare și piper după gust
Mod de preparare:
  1. Curăță și spală legumele
  2. Pune toate ingredientele la foc mic
  3. Adaugă apă cât să acopere ingredientele
  4. Eu nu am amestecat decât spre final, pentru a verifica dacă e carnea fiartă.