Salut!

Din categoria și eu sunt om și eu vreau să ronțăi ceva când merg la un film dar în același timp nu vreau să dau iama  în punga cu nachos sau chipsuri.

De multe ori îmi luam cu mine mere feliate cu scorțișoară sau bobițe de rodie, sunt singura care face asta?🤔 Mai târziu am găsit în magazinele DM mere deshidratate și asta era gustarea mea la film.

Acum ceva timp mi-a dat follow pe instagram un cont care mi-a atras atenția. Așadar am început să-l studiez să înțeleg despre ce este vorba.

Vreau să împărășesc cu voi azi părerea mea despre produsele de la natural-sins.ro

Am citit la ei pe site cum că produsele sunt românești, naturale, bio așadar mi-am zis hai să le încerc. Prefer să consum produse românești și să susțin astfel de firme care promovează produse sănătoase de calitate.

Plasarea comenzii pe site:

Am reușit să îmi fac un cont la ei pe site și să plasez o comandă.

După ce au trecut câteva zile și comanda nu a venit, i-am contactat pe Instagram. Mi-au răspuns foarte repede și m-au ajutat cu comanda. Care a venit apoi după câteva zile. Sunt programator, pot înțelege ce impedimente sunt când vine vorba de tehnologie … se întâmplă să apară probleme tehnice 🙂

Produsele:

Am comandat din fiecare sortiment din dorința de a gusta tot ceea ce au.

Merele și perele sunt bune, neașteptat de bune au o consistență care mi-a placut, iar combinația cu scorțișoară clar e potrivită pentru mine

Mixul de fructe ananas, kiwi și căpșuni, mi-a plăcut, anasul a fost preferatul meu, probabil și pemntru că în general anasul e fructul meu preferat.

Poate vor veni și cu alte fructe prune, caise, gutui 🙂

Dovlecelul e sărat, chiar cred că e o idee foarte bună și îmi doresc și alte legume în varianta de gustare sărată, poate morcov, păstârnac, țelină, roșii. Ar fi intersant dacă s-ar putea obține o textură crocantă, atunci chiar ar fi aproape chipsuri.

Dovlecelul puțin cam sărat pentru gustul meu.

Produsele sunt ambalate în pungi care pot fi resigilate, asta chiar e un avantaj pentru că se vor păstra în condiții bune pentu a fi consumate mai târziu.

Eu le-am consumat așa direct din pungă sau pe fulgii de ovăz pregătiți pentru micul dejun sub formă de terci de ovăz.

În opinia mea produsele sunt de calitate, sunt produse în România și mă bucur enorm să văd astfel de inițiative, mici companii care vin cu produse sănătoase la preț accesibil.

Aceste fructe sunt bogate în fibre și au zahăr mai puțin, spre deosebire de alte fructe deshidratate cum sunt curmalele de exemplu sunt foarte bogate în zahăr și mai dens calorice.

Cu siguranță voi mai comanda de la ei și mai ales aștept să aducă legume și fructe noi, poate chiar și alte mixuri interesante.

Voi consumați fructe deshidratate? Aveți recomandări de produse care vă plac?

Cu drag,

Alina

Uită-te în jur, observă și fă ceea ce te face fericit!

Acesta nu  este conținut plătit, este doar părerea mea personală, exprimată cu cea mai mare sinceritate.

fructe dezhidratate natural-sins.ro
fructe dezhidratate natural-sins.ro
fructe dezhidratate natural-sins.ro
fructe dezhidratate natural-sins.ro