Alina Mihăilă

Nume: Alina Adriana Mihăila

Data nașterii: 25 iulie 1989

Meserie: Programator

Am o meserie care îmi place foarte mult, meseria de programator mă provoacă mereu sa învăț lucruri noi. După câțiva ani de muncă la birou, am luat câteva kilograme în plus, la o înălțime de 170cm am avut 70kg, mi-am dat seama că am devenit o persoană sedentară și am decis să încep să fac mișcare. Am început sa practic fitness in anul 2012 iar de atunci, fac sport regulat, stilul meu de viață s-a schimbat, îmi place să fiu activă să îmi încep ziua cu ceea ce îmi place cel mai mult să fac, îmi dă energia necesară pentru o zi de muncă.

De foarte multe ori sunt întrebată cum mă mențin în formă, aici am să scriu despre stilul de viață pe care l-am adoptat în ultimii ani.

Din dorința de a inspira lumea să iși construiască  un stil de viață în care cred și li se potrivește am decis sa scriu un blog in care să împărtășesc cum lucrez eu la asta. Aștept cu nerăbdare părerile voastre legate de acest subiect.

Am început să scriu un blog de 3 ori, pentru prima dată în 2016, am renunțat de două ori iar a treia oară am decis să continui, cred că e un mod ușor și accesibil în care pot să împărtășesc din cunoștințele și experianța mea, așa încât să ajungă la cât mai multă lume.

În mai 2018 am terminat cursul de Tehnician Nutriționis la ABC Fitness Education School, Cluj-Napoca. Acestă calificare îmi dă posibilitatea să construiesc planuri de nutriție specifice nevoilor individuale.

Nu am studii de specialitate în domenile acestea, tot ceea ce veți citi aici sunt doar părerile mele personale formate în timp din ceea ce am studiat și experimentat din pasiunea dezvolată pentru sport și mâncare. Consultă întotdeauna un medic înaine de urma o dietă, un plan alimentar sau un plan de antrenament. Întreabă-te mereu de ce așa, ascultă-ți corpul, citește și alege să faci ceea ce ți se potrivește.